New Look at Little Einsteins Dundee

Posted by | April 16, 2015 | Dundee, Nursery News | No Comments

 

Visitors to Little Einsteins Nursery Dundee could be forgiven if they don’t recognise the place following an extensive refurbishment inside and out over the past few months. The outside space is much more child friendly and the eye catching painting and signage to the new wall really brightens up this corner of Thistle Street. We would like to thank the children and parents for bearing with us through the refurbishment but the end result has been worth the temporary inconvenience.

Play Area resized Babies Play Area Resized Wall resized

All of the childrens’ rooms are now located on the ground floor with the upper floor only for staff purposes. The kitchen where all meals are freshly prepared daily, has been renewed and all play rooms have had a complete makeover with some walls and doorways disappearing.

0-1room (2)

The Babies Room before the refurbishment

Babies Room 2 resized Babies Room resized

After – new flooring, calming pale green colour scheme and new equipment make this room bright and soothing for the babies

1-2room

Before 1 – 2 years olds room

1 - 2's 2 resized 1 - 2's resized

After – Much brighter and up to date

2-3room

Before – the 2 – 3’s room

2 - 3's resized 2 - 3's 2 resized

After – Clean lines make the room much more appealing.

3 - 5's Room Dundee resized

Before – the 3 – 5’s room was dark

3 - 5's resized

After – With pale blue walls and a reshuffle of the furniture, a big improvement

preschoolartroom

Before the Art Room had a door separating it from the rest of the 3 – 5’s room

Art Room resized Art Room resized 3

Now the door and part of the wall has been removed to open up the space

 

 

We are always looking for experienced and enthusiastic people to join our team. Apply Here